İran filmi, 19 Ordibeheşt, Çarşamba (2015) gösterimde

İran filmi, 19 Ordibeheşt, Çarşamba (2015) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.543 Okunma

İran filmi, "19 Ordibeheşt, Çarşamba" (2015) gösterime girdi.

Vahit Celilvend ile Hüseyin Mehkam'ın senaryosunu yazıp Vahit Celilvend'in yönettiği İran filmi چهارشنبه 19 ارديبهشت yani (19 Ordibeheşt, Çarşamba) ya da diğer adıyla (Vicdanın Sesi) (2015) gösterime girdi.

Tahran sabah gazetelerinin bir tanesindeki alışılmadık bir ilan, büyük bir kalabalığı bir yerde toplar. Hepsi de ilan verilen şeyin problemleri için tek çözümleri olduğuna inanır. Polisler de insanları sakinleştirerek durumu kontrol altına almaya çalışırlar. Ancak bu insanlar arasında iki kadın hiç bırakmayacak gibidir.

19 Ordibeheşt, Çarşamba” (2015) filminde, Emir Akai, Borzu Ercüment, Niki Kerimi, Şahruh Furutaniyan, Vahit Celilvend, Aferin Übeysi, Ketane Efşarinecad, Seher Ahmetpur ve Milad Yezdani gibi birçok meşhur oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.