İran filmi, Beluga (2016) gösterimde

İran filmi, Beluga (2016) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.172 Okunma

İran filmi, Beluga (2016) gösterime girdi

Ferhat Pur-Saidi'nin senaryosunu yazıp Mehdi Caferi'nin yönettiği IRIB Sima Film Merkezi yapımı İran filmi بولگا (Beluga / Mersin Morinası) (2016) gösterime girdi.

13 yaşındaki Damun babası ile birlikte yasak bölge olan çevre koruma alanında balık tutmaktadır. Tekneleri Jandarma tarafından yakalanır. Babası tutuklanır. Damun daha sonra babasının arkadaşının balık ağı ile avlanmaya gider. Beluga (Mersin Morinası) adlı ender bulunan bir balık yakalar. Balığı su içinde tutarken bu balık türü hakkında araştırma yapmaya karar verir..

80 dakikalık aile filmi; Beluga (2016)da; Pejman Bazıği, Mecid Putki, Milad Hüseyinpur, Nesrin Babai.. gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.