İran filmi, Bodyguard (2016) Suriye sinemalarında

İran filmi, Bodyguard (2016) Suriye sinemalarında

  Haziran 19, 2019

  1.438 Okunma

İran filmi, Bodyguard (2016) on gün boyunca Suriye sinemalarında gösterilecek

İran sinema filmi بادیگارد (Bodyguard) (2016) Suriye'de gösterime girdi ve 10 gün boyunca gösterilmeye devam edecek.

Suriye'den dört bakan ve İran'ın Suriye'deki kültür ataşesi, Salı günü, Bodyguard (2016)  filminin gösterildiği Şam Opera Evi'ndeki açılış törenine katıldı.

İranlı meşhur yönetmen İbrahim Hatemi-kiya'nın yönettiği Bodyguard (2016) filmi daha önce Kanada, Avustralya, İngiltere ve Lübnan'da gösterime girmişti.

Filmin galası İslam Cumhuriyeti başkenti Tahran'da düzenlenen 34. Uluslararası Fecr Film Festivalinde yapılmıştı.

Bodyguard (2016) yüksek makamlardaki siyasi kişilikleri koruyan orta yaşlı bir koruma görevlisinin hikayesini işliyor. Koruduğu başkan yardımcısına bir intihar bombacısı yaklaşınca koruma görevlisinin hayatı tehlikeye giriyor.

Filmde; Perviz Perestui, Merila Zarii, Babek Hamidiyan.. gibib birçok başarılı oyuncu rol alıyor. Film 34. Uluslararası Fecr Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Görsel Efektler, En İyi Yönetmen.. gibi birçok alanda Billur Simurg ödülünü kazanmıştı.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.