İran filmi, Gita (2016) Oaxaca Film Festivalinde gösterilecek

İran filmi, Gita (2016) Oaxaca Film Festivalinde gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  1.067 Okunma

İran filmi, Gita (2016) Meksika'nın Oaxaca Film Festivalinde gösterilecek

Mesut Mededi ve Mitra Teymuriyan'ın senaryosunu yazıp Mesut Mededi'nin yönettiği İran filmi گيتا (Gita) (2016) Meksika'daki Oaxaca Film Festivalinde gösterilecek.

Film, 8 Ekim – 15 Ekim tarihleri arasında Meksika'nın Oaxaca eyaletinde düzenlenecek Yedinci Oaxaca Film Festivalinde iki defa gösterilecek.

Oaxaca Film Festivaline bu yıl 96 ülkeden 4500'ün üzerinde film katıldı ve sadece 400 tanesi festivalde gösterilmek üzere seçildi.

İran filmi, Gita (2016) çocuklarının yurt dışındaki gezisi ile hayatı değişen ve yeni problemlerle karşılaşan Gita ve Emir adlı çiftin hikayesini konu alıyor. Filmde Gita birçok problemle karşılaşıyor ve umulmadık olaylar gelişiyor.

Merila Zarii, Hamit Rıza Azereng, Yelda Kaşkayi, Behnaz Caferi ve Nadir Felah gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Gita (2016) daha önce İran İslam Cumhuriyeti'nin 34. Uluslararası Fecr Film Festivalinde de gösterilmişti.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.