İran filmi ‘Kemik İliği’ TRT ekranlarında

İran filmi ‘Kemik İliği’ TRT ekranlarında

  Kasım 3, 2023

  52 Okunma

İran sinemasının yeni eserlerinden مغز استخوان (Mağz-ı Ustuhan) Kemik İliği (2020) televizyonda ilk kez gösterime girecek.

İranlı yönetmen Hamid Rıza Kurbani’nin “Maghze Ostokhan (Mağz-ı Ustuhan)” (Kemik İliği) adlı yapıtı 3 Kasım 2023 Cuma günü saat 21.30’da ilk kez TRT 2’de yayınlanacak. Kaçıranlar için ise gece 1:00’da tekrar gösterilecek.

Kemik İliği, oğlunun lösemi ile mücadelesini idam mahkumu eski eşinin yardımıyla sürdürmek isteyen Bahar’ın öyküsünü işliyor…

Söz konusu film, İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Imago Film Festival ve Vietnam’daki Hanoi Uluslararası Film Festivali’nde ödüle layık görülmüştü.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      Hatemi Kasım 8, 2023 07:14:03

    bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. cuma gününe alarmımı kurdum hemen.

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.