İran filmi, Kuduz (2016) Kanada’da Yarışacak

İran filmi, Kuduz (2016) Kanada’da Yarışacak

  Haziran 19, 2019

  1.136 Okunma

İran filmi, Kuduz (2016) Kanada'nın Montreal Film Festivaline Katılacak

Emir Ahmet Ensari'nin yönettiği İran filmi هاری (Hari / Kuduz) (2016) 40. Montreal Film Festivalinde gösterime girecek.

Mehdi Mededkâr ve Ali Şah Hatemi'nin yapımını üstlendiği film toplumsal bir dram olup Tahran'da yaşamı resmediyor.

Filmin oyuncuları arasında, İran'ın en büyük film yıldızlarından olan ve 90'ların aksiyon filmlerinin vazgeçilmezi Cemşit Haşim-Pur yer alıyor.

Hari (Kuduz) (2016) birçok ulusal ve uluslararası film festivaline katıldı. Haziran ayında film, İstanbul'da düzenlenen 1. İran Film Festivali'nde gösterilmişti.

Hari (2016) ayrıca İslam Cumhuriyetinin başkenti Tahran'da bu yıl 34.sü düzenlenen Uluslararası Fecr Film Festivali'nde gösterime girmişti.

Dünyanın en önemli film festivallerinden birisi olan Kanada Montreal Film Festivali, 25 Ağustos ile 5 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.