İran Filmi, Montreal Dünya Film Festivalinde Gösterilecek

İran Filmi, Montreal Dünya Film Festivalinde Gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  749 Okunma

İran Filmi, Montreal Dünya Film Festivalinde Gösterilecek

Muhammet Rahmaniyan'ın senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi سينما نيمكت (Bench Cinema) (Bank Sineması) (2016) Kanada'da düzenlenen Montreal Dünya Film Festivalinde gösterilecek

Daha önce İran İslam Cumhuriyeti'nin 34. Uluslararası Fecr Film Festivalinde gösterilen filmin ilk dünya galası Montreal Film Festivalinde yapılacak.

Başrollerini, Aşkan Hatibi, Ali Ümrani, Mehtap Nasırpur ve Human Bergneverd'in paylaştığı “Sinema Bankı” (2016) film ve sinemaya aşık bir adamın öyküsünü ve deneyimlerini anlatıyor.

Montreal Dünya Film Festivali (MIFF) kültürel çeşitliliği ve halkların yekdiğerini anlamasını teşvik ederken dünya çapında sinema ustalarının buluşmalarına imkan sunuyor. Festivale tüm kıtalardan filmler katılmakta.

Monreal Dünya Film Festivali 25 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Kanada'da düzenlenecek.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.