İran Filmi “Şair Çocuk” (2007) Gösterime Girdi

İran Filmi “Şair Çocuk” (2007) Gösterime Girdi

  Haziran 19, 2019

  1.195 Okunma

İran filmi "Şair Çocuk" (2007) gösterime girdi.

Emir Kasım Razi'nin (امیر قاسم راضی) yazıp yönettiği İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyonu (IRIB) TV1 yapımı film, كودك شاعر (Şair Çocuk) gösterime girdi.

“Şair Çocuk” veya nâm-ı diğer “Küçük Şair” filminin konusu şöyle: Murat okuma-yazma bilmeyen babası ile yaşamaktadır. Babası ise romatizması sebebiyle artık çalışamıyordur ve rahatsızlığı sebebiyle erken emekliliğe ayrılmak ister. Gerekli işlemleri yapmak ve yasal beyanatta bulunmak için babası, emeklilik bürosuna Murat'ı yanında götürür. Buna Murat ve öğretmeni itiraz eder. Ve Murat olayı kendi başına halletmek ister.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.