İran filmi ‘Sarı’, Şanghay Uluslararası Film Festivali’nde

İran filmi ‘Sarı’, Şanghay Uluslararası Film Festivali’nde

  Haziran 19, 2019

  909 Okunma

İran filmi 'Sarı', Şanghay Uluslararası Film Festivali'nde yarışacak

İranlı yönetmen Mustafa Takizade’nin yaptığı زرد Sarı [2017], bu yıl Çin’de düzenlenecek 20. Şanghay Film Festivali’nde yarışacak.

Yönetmenliğini Mustafa Takizade, yapımcılığını ise Kamran Mecidi’nin üstlendiği “Sarı” isimli film Çin’ın ev sahipliğinde yapılacak Şanghai Uluslararası Film Festivali’nin ana dalında rekabet edecek.

Busan Film Uluslararası Festivali’nin yanında  Asya’nın prestijli festivallerinden biri sayılan Şanghai Film Uluslararası Festivali’nde “Emir Kusturica”, “Luc Besson”, “Oliver Stone”, “Danny Boyle” ile “Wong Kar-Wai” gibi önde gelen sinemacılar jüri heyet başkanlığı yapmıştır.

“Sarı” filmin özeti şöyle: Garip insanlarız…her günümüz yarınla oldukça farklı.

Yakında ülke genelinde de vizyona girmesi beklenen filmin oyuncu listesinde Behram Radan, Sare Bayat, Mehrdad Sıddikiyan, Şehram Sadakatdust ile Bahare Kiyan yer alıyor.

Söz konusu festival önümüzdeki 17-26 Haziran tarihleri arasında Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecektir.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.