İran filmi, Şartlı Tahliye (2014) Hindistan’da gösterime girecek

İran filmi, Şartlı Tahliye (2014) Hindistan’da gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  1.137 Okunma

İranlı yönetmen Hüseyin Mehkam'ın uzun metraj filmi, Şartlı Tahliye, 14. Uluslararası Chennai Film Festivalinde gösterime girecek.

Yönetmenliğini Hüseyin Mehkam'ın üstlendiği آزادی مشروط (Şartlı Tahliye) filminin, Hindistan’da düzenlenen 14. Uluslararası Chennai Film Festivali'nde gösterime gireceği belirtildi.

Hüseyin Mehkam’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk uzun metraj filmi Şartlı Tahliye'nin oyuncu kadrosunda Rambud Cevan, Hengâme Kaziyani, Şahruh Furutaniyan, Hüseyin Pakdil, Ali Rıza Ağahani ve Ali Rıza Muzafferi gibi isimler yer alıyor.

Film sorunlu bir ailenin 72 saatlık zaman dilimi içerisinde hayatla mücadesini anlatmaktadır.

Parole filmi geçenlerde, 8. Uluslararası Bağdat Film Festivali ve 36. Uluslararası Cambridge Film Festivali’nde de gösterime girmişti.

14. Uluslararası Chennai Film Festivali 2017 yılın 5-12 Ocak tarihlerinde Hindistan'da organize edilecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.