İran Filmi “Serçe Çeşmesi” (2015) Gösterime Girdi

İran Filmi “Serçe Çeşmesi” (2015) Gösterime Girdi

  Haziran 19, 2019

  1.355 Okunma

İranlı yönetmen Penah Ber Huda Rızai'nin (پناه بر خدا رضایی) son filmi "Serçe Çeşmesi" (چشمه گنجشک) (2015) gösterime girdi.

İranlı yönetmen Penah Ber Huda Rızai'nin (پناه بر خدا رضایی) son filmi “Serçe Çeşmesi” (چشمه گنجشک) (2015) gösterime girdi.

Senaryosunu Muhammet Hüseyin Seferi'nin yazdığı ve yapımını IRIB (İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyonu) TV 2 Kanalının üstlendiği Serçe Çeşmesi filminin konusu şöyle:

Öğretmenleri sınıfı kompozisyon yazmaya teşvik edince, altıncı sınıf ilkokul öğrencisi olan Nadir, arkadaşının kompozisyonunu kendisininmiş gibi sunar ve il kompozisyon müsabakasını kazanır. Arkadaşı Emin bunun farkına varır; Nadir ise bu hatasını telafi etmeye çalışmaktadır.

Film Fragmanı:

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.