İran filmi, Sıtma (2016) Venedik’te yarışacak

İran filmi, Sıtma (2016) Venedik’te yarışacak

  Haziran 19, 2019

  1.425 Okunma

İran filmi, Sıtma (2016) Uluslararası Venedik Film Festivalinde yarışacak.

Perviz Şahbazi'nin senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi مالاریا (Malaria) (Sıtma) (2016) Uluslararası Venedik Film Festivalinde yarışacak.

İran filmi, Malaria (Sıtma) (2016) İtalya'da 73.sü düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivalinde yarışacak.

Malaria (Sıtma) (2016), 31 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek festivalin “Venedik Ufukları” bölümünde en iyi film ödülü için yarışacak.

Filmin yapımcılığını Mesut Radai üstlenirken, filmde, Sağar Kanaat, Said Süheyli, Azerahş Ferahani ve Azade Namdari gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Malaria (2016) babasına kaçırıldığını bildirip fidyecilere para ödemesi gerektiğini söyleyen genç bir kızın hikayesini konu alıyor.

1932 yılına kadar uzanan Venedik Film Festivali dünyanın en eski film festivalidir.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.