İran filmi, Tik Tak (1993) gösterimde

İran filmi, Tik Tak (1993) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.070 Okunma

İran filmi "Tik Tak" (1993) gösterime girdi.

İranlı yönetmen Muhammet Ali Talibi'nin senaryosunu yazıp yönettiği çocuk filmi تيك تاك (Tik Tak) (1993) gösterime girdi.

Hasan'ın annesi oğlunun daha sıkı ders çalışmasını istemektedir. Bu sebeple kocasının kol saatini öğretmenine verip Hasan'ı teşvik etmesi için ona ödül olarak vermesini ister. Hasan'ın sınıf arkadaşı Said bu hediyeye hayran kalır ve kendisinin de bir ödül hak ettiğini düşünür. Hasan bir gün saatini Said'e ödünç verir. Sait de saati evine götürüp dedesine gösterir. Bu yaşlı adam, torununun saati ödül olarak kazandığını düşünür ve bir şey olmasın diye saklamaya karar verir.

“Tik Tak” filminde Said Karai, Hasan Kasım-Hani ve Abbas Sadıki-Necad gibi oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.