İran filmi; Yalnızlık (2008) gösterimde

İran filmi; Yalnızlık (2008) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.263 Okunma

İran filmi; Yalnızlık (2008) gösterime girdi.

Hüccet Kasımzade Asl'in senaryosunu yazıp yönettiği İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyon Kurumu (IRIB) TV4 yapımı film تنهايی (Tenhâi) (Yalnızlık) (2008) gösterime girdi.

Ailenin babası ölmek üzeredir. Tüm aile, şikayet, pişmanlık ve kederlerle bir araya gelir. Ailenin büyük oğlu Hamit hapishanededir ve babasını görmek için birkaç günlüğüne izin alır. Hamit, tuttuğu bir sır sebebiyle hapishanededir, eğer bu sırrı açıklarsa suçsuz bulunup hapisten tahliye edilecektir. Aileye açıklandığı takdirde babanın huzur içinde ölmesini sağlayacak bir sır.

“Yalnızlık” (2008) filminde; Şahap Hüseyni, Mecid Muzafferi, Emir Hüseyin Müdarris, Rüya Teymuriyan ve Lale İskenderi gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.