İran filmi, Yaşanacak Bir Yer (2004) gösterime girdi

İran filmi, Yaşanacak Bir Yer (2004) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.280 Okunma

İran filmi "Yaşanacak Bir Yer" (2004) gösterime girdi.

Muhammet Rıza Buzurg-Niya'nın senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi جايی برای زندگی (Câyı Bera-yı Zindegi) (Yaşanacak Bir Yer) (2004) gösterime girdi.

Saddam, batı desteği ile İran'ı işgal eder. Bu işgalde Tüm İd-i Muhammed ailesi farklı yerlere dağılır ve varlıkları işgalcilerce kullanılır ve talan edilir. Korku, ümit, direniş ve kayıp sevgililer ailedeki tüm bireylerin kaderini değiştirir. Tâ ki bölgeyi kurtarmak için son savaş başlatılana kadar.

“Yaşanacak Bir Yer” filminde; İzzetullah İntizami, Hediye Tahrani ve Haniye Tevessüli gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.