İran filmine Belçika’dan büyük ödül

İran filmine Belçika’dan büyük ödül

  Haziran 19, 2019

  813 Okunma

Vahid Celilvend’in yönettiği “Tarihsiz, İmzasız” isimli sinema filmi dün Belçika’da düzenlenen Brüksel Film Festivali’nin kapanış töreninde en iyi film ödülüne layık görüldü.

Ali Celilvend’in yapımcılığını yaptığı Vahid Celilvend’in yönettiği “Tarihsiz, İmzasız” isimli İran İslam İnkılabı yapımı sinema filmi dün Belçika’da düzenlenen Brüksel Film Festivali’nin kapanış töreninde en iyi film ödülüne layık görüldü.

Geçenlerde İran’da düzenlenen 35. Fecr Film Festivali’ne de katılan sözü geçen film, en iyi yönetmen, en iyi tamamlayıcı erkek oyuncu ve en iyi ses efekti ödüllerini de kazanmayı başarmıştı.

“Tarihsiz, İmzasız” filmi adli tıp kurumunda çalışan “Kaveh Nariman” adlı bir doktorun hikayesini anlatıyor; çalıştığı yerde daha önce tanıdığı bir kişinin cesediyle karşılaşan Nariman ölüm nedeninin teşhisi konusunda bazı sorunlarla yüzleşiyor.

Amir Agaii, Hediye Tahrani, Said Dah, Alireza Ostadi, Navid Muhammedzade, Zakiyye Behbehani ve Mahan Nasiriniya gibi ünlü İranlı aktörler sözü geçen filmin oyuncu kadrosunda yer alıyorlar.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.