İran-Hindistan ortak yapımı film yakında vizyona girecek

İran-Hindistan ortak yapımı film yakında vizyona girecek

  Haziran 19, 2019

  783 Okunma

İranlı yönetmen Kurban Muhammed-pur’un son eseri "Şeytanın Kızı" adlı uzun metrajlı filmin yakında seyircilerle buluşacağı belirtildi.

İranlı yönetmen Kurban Muhammed-pûr’un son eseri  دختر شیطان (Şeytanın Kızı) (2018) adlı uzun metrajlı filmin yakında seyircilerle buluşacağı bildirildi.

Yönetmen Muhammed-pûr bu filmle ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, “İran-Hindistan ortak yapımı 'Şeytan Kızı' filmi son aşamada ve yakında ülkedeki sinema salonlarında filmseverlerle buluşacak” dedi.

Yönetmen Muhammedpur, “Şeytan Kızı”nda rol alan Bollywood yıldızı Jackie Shroff’un filmin galasına katılmak için İran’a geleceğini duyurdu.

Bunlara ilave olarak Muhammed-pur, İranlı oyuncu Muhammed Rıza Şerifi-niya’nın bu filmde farklı bir makyajla rol aldığını aktardı.

İranlı yönetmen Kurban Muhammed-pûr 'un çektiği bir önceki filmi; “Salaam Mumbai” adlı film, 2016’da İran’da en çok satan filmler listesine girmeyi başarmıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.