İran komedi filmi, Erkekler Giremez (2011) gösterime girdi

İran komedi filmi, Erkekler Giremez (2011) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.972 Okunma

İran komedi filmi "Erkekler Giremez" (2011) gösterime girdi.

Peyman Kasım-Hani'nin senaryosunu yazıp Rambud Cevan'ın yönettiği İran komedi filmi ورود آقایان ممنوع (Vurud-i Ağayan Memnu) (Erkekler Giremez) (2011) gösterime girdi.

Kimya Olimpiyatlarına hazırlanan kız lisesinde, okula başarı kazandırmak için elinden geleni yapan Müdire Hanım, bir erkek öğretmen çalıştırmak zorunda kalır. Bu arada Müdire Hanımın yumuşamasını isteyen kızlar, tek çarenin aşk olduğuna inandıkları için, Müdire Hanımın, Öğretmen Beye aşık olması yönünde plan kurarlar.

Filmde, Rıza Attaran, Vişke Asayiş, Pegah Ahengerani, Mani Hakiki, Bahare Rehnüma ve Ali Sadıki gibi meşhur oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.