İran komedi filmi, Maxx (2005) gösterimde

İran komedi filmi, Maxx (2005) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.537 Okunma

İran komedi filmi, Maxx (2005) gösterime girdi.

Saman Mukaddem ve Peyman Kasımhani’nin senaryosunu yazıp Saman Mukaddem’in yönettiği İran komedi filmi مكس (Maxx) (2005) gösterime girdi.

Bilim, teknoloji ve kültürel alanda ilerlemek amacıyla beyin göçünün önüne geçilmek istenmektedir. Bu sebeple yurtdışında başarı gösteren kimseler kalkınma bakanlığı tarafından İran’a davet edilirler. Bu esnada İran asıllı ünlü bir orkestra şefine gidecek davet; yanlışlıkla benzer isimdeki bir canlı müzik performansçısına gider.

Maxx (2005) filminde; Ferhat Ayiş, Güher Heyrandiş, Muhammed Rıza Şerifi-niya, Pegah Ahengerani, Rambud Cevan, Sirus İbrahimzade, Emir Caferi, Muhammed Rıza Nevruzi, Rıza Ahadi, Murtaza Ekberi, Muhammed Rıza Kuhistani ve Nima Şahruh-Şahi gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.