İran Polisiye Dizisi, Mikail, Rusya’da Ödül Kazandı

İran Polisiye Dizisi, Mikail, Rusya’da Ödül Kazandı

  Haziran 19, 2019

  1.684 Okunma

İran Polisiye Dizisi "Mikail" Rusya'da Ödülü Kaptı.

İran'ın Polisiye dizisi Mikail (سریال میکائیل) Rusya'da düzenlenen Uluslararası Dedektif Filmleri ve TV Programları Festivali; DetectiveFEST'de ağırlandı.

Sirus Mukaddem'in yönettiği dizi, bu yıl on sekizincisi düzenlenen festivalde, “kolluk kuvvetleri” alanında onur ödülünü kazandı.

İran İslam Cumhuriyeti kolluk kuvvetleri tarafından yapılan Mikail (2014) dizisi, Almanya, İspanya, Rusya, Hindistan, Avusturya, Şili, Fas, Arjantin, İsviçre dahil olmak üzere birçok ülkeden yapımlarla yarıştı.

Dizi, eski arkadaşı bir komploya kurban giden, hırslı ve çalışkan bir polis memuru olan Mikail'in hikayesini anlatıyor. Polis Memuru olaydan sonra, bölgedeki insanların desteğiyle işe koyulur.

DetectiveFest 1999 yılında kuruldu ve Dedektif Yapımları Şirketi adlı ticari olamayan bir ortaklık tarafından organize edilmektedir.

Festivalin sloganı “Suç ve Teröre Karşı Savaş Uluslararası Bir Sorumluluktur!” şeklindedir.

18. Dedektif Film Festivali, 20-24 Nisan tarihleri arasında, Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlendi.

Festivale 57 ülkeden toplam 442 yapım katıldı.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.