İran Ramazan dizisi, Guguk Kuşu (2014) gösterime girdi

İran Ramazan dizisi, Guguk Kuşu (2014) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.268 Okunma

İran Ramazan dizisi, Guguk Kuşu (2014) gösterime girdi.

Ali Ekber Mehlüciyan'ın senaryosunu yazıp Mahmut Muazzami'nin yönettiği İran dizisi فاخته (Guguk Kuşu) (2014) gösterime girdi.

Eğitimli bir ailenin kızı mah-ı mübarek Ramazan ayında, dini farizaları yerine getirecek yaşa girer. Bu mesele ise ailede yeni olayların gelişmesine sebep olur.

Guguk Kuşu (2014) adlı İslami İran dizisinde; Süreyya Kasımi, Abdulrıza Ekberi, Şehram Abduli, Kemend Emir Süleymani, Ferruh Nimeti, Metin Sutude, Rahim Nevruzi, Sepide Kaşani, Celil Fercad, Feribe Nadiri, Nigin Mutezidi, Murtaza Kazımi, Pervin Maliki, Ahmet Allamıdehr, Şahap Şedabi, Edrin Muazzami, Melike Persa ve Şapur Kelhur gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.