İran, Rusya ve Güney Kore sinema işbirliğini artıracak

İran, Rusya ve Güney Kore sinema işbirliğini artıracak

  Ağustos 25, 2019

  248 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti, Güney Kore ve Rusya ülkeleri sinema işbirliklerini artıracaklarına dair bir uzlaşı belgesine imza attılar. Yeni Kaynak

İran’ın İsfahan şehrinde düzenlenen 32. Uluslararası İsfahan Çocuk ve Gençlik Filmleri Festivali’nde İran, Rusya ve Güney Kore ülkeleri sinema alanında işbirliklerini arttıracaklarına dair bir uzlaşı belgesi imzaladılar.

Anlaşma İran Uluslararası Çocuk ve Gençlik Filmleri Festivalinin Genel Sekreteri, Rusya Uluslararası Zero Plus Çocuk ve Gençlik Filmleri Festivalinin sözcüsü ve Güney Kore Seul Guro Uluslararası Çocuk Filmleri Festivalinin temsilcisinin huzurunda imzalandı.

İran İsfahan Uluslararası Çocuk ve Gençlik Filmleri Festivali yöneticisi Ali Rıza Tabeş’in yaptığı açıklamaya göre, anlaşma dahilinde üç ülke ortak yapımlarını arttıracak, bu halklar arasındaki teknolojik gelişme paylaşımını ilerletecek ve bu ülkelerin festivalleri arasındaki iletişimi arttıracak.

32. İsfahan Uluslararası Çocuk ve Gençlik Filmleri Festivali bu sene 19-26 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.