İran-Türk yapımı Aşk Sarhoşu filmi Eylül’de vizyona girecek

İran-Türk yapımı Aşk Sarhoşu filmi Eylül’de vizyona girecek

  Nisan 30, 2022

  111 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti ve Türkiye'nin ortak projesi olan 'Aşk Sarhoşu' isimli filmin Eylül ayında vizyona gireceği bildirildi.

Mehr Haber Ajansının bildirdiğine göre İslam Cumhuriyeti ve Türkiye’nin ortak projesi olan Mest-i Aşk (Aşk Sarhoşu) isimli filmin yapımcısı Hasan Fethi, bu eserin Eylül ayında vizyona gireceğini duyurdu.

Büyük islam düşünürü Mevlana Celaleddin-i Rumi ile mutasavvıf Şems-i Tebrizi’nin dostluğunu mercek altına alan filmde 2016 senesinde Cannes Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülen Şahab Hüseyni, İranlı ünlü oyuncu Persa Piruzfer ve ünlü Türk oyuncu Hande Erçel rol almaktadır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.