İran-Türkiye ortak yapımı film vizyona girecek

İran-Türkiye ortak yapımı film vizyona girecek

  Haziran 19, 2019

  1.385 Okunma

Baş rollerini İranlı usta oyuncu Ferhat Aslani ve Türk sinemasının yıldızı Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı "Güzel Cin" filmi yaz mevsiminde vizyona girecek.

İranlı yönetmen Bayram Fazli’nin son filmi “Güzel Cin”in yapımcısı Mehrdad Ferid, filmin son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu filmin teknik çalışmaları henüz bitmedi ve şu anda bununla uğraşıyoruz. Bu çalışmaların birazı yapıldı, fakat iyi bir eser yaratmak için daha fazla hassasiyet göstermemiz gerekiyor” dedi.

“Umarım bu eser İran’da Yaz ortalarında vizyona girer” ifadesini kullanan Mehrdad Ferid, “Güzel Cin” filminin ülkedeki gösterimine ilişkin farklı dağıtım şirketleriyle müzakere sürecinin devam ettiğini dile getirdi.

İranlı usta oyuncu Ferhat Aslani ve Türk sinemasının yıldızı Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı filmin çekimleri tamamen İsfahan kentinde yapılmıştır.

Güzel Cin filminde Leyla Zarii, Muharrem Zeynalzade, Leyla Musevi, Ali Caferi, Meysem Puyanfer ve Gazel Ferid gibi isimler de yer alıyor.

Filmde Türk yıldızı geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan Dilaram karakterine hayat veriyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.