İran-Türkiye ortak yapımı filmin galası yapıldı

İran-Türkiye ortak yapımı filmin galası yapıldı

  Mart 12, 2022

  81 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti ve Türkiye ortak yapımı filmin galası İstanbul'da yapıldı

Mehr Haber Ajansının bildirdiğine göre İran-Türkiye ortak yapımı olan ‘Ceviz Ağacı’ vizyon galası dün İstanbul’da bulunan Atlas 1948’de yapıldı. Film, İtalya, New York, 7. Balkan Panorama Film Festivali gibi ülke ve festivallerden ödülle dönmüştü.

Toplumsal travmalar, ilişkiler, ailelerin evlatlara maddi olmayan mirasları ve en çok düşünme üzerine harmanlanmış olan İran-Türkiye ortak yapımı “Ceviz Ağacı”nın vizyon galası dün Atlas 1948’de yapıldı.

Yönetmenliğini Türk sinemacı Faysal Soysal ve yapımcılığını İranlı Ali Nuri Uskui’nin üstlendiği ‘Ceviz Ağacı’ filminin senaryosu da Faysal Soysal’a ait.

Türk-İran ortak yapımı filmin kurgusunu Mustafa Hayrhapuş ve müziği ise Peyam Azadi tarafından hazırlanmıştır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.