İran ve Ermenistan birlikte film çekecekler

İran ve Ermenistan birlikte film çekecekler

  Haziran 19, 2019

  1.010 Okunma

Gözyaşı isimli film, İran İslam Cumhuriyeti ve Ermenistan işbirliği ile çekilecek

İranlı yönetmen Rıza Hüseyin Abadi (رضا حسین آبادی), İran-Ermenistan ortak yapımı olacak film اشک (Gözyaşı) hakkında açıklamalarda bulundu.

Hüseyinabadi, İran medyasına yaptığı açıklamada; yeni filmi “Gözyaşı”nın, İran İslam Cumhuriyeti ve Ermenistan'dan oyuncuları bünyesinde barındırdığını ve filmin iki ülke işbirliği içerisinde çekileceğini belirtti.

Yönetmenin bildirdiğine göre, Gözyaşı filminde; Emir Muhammet Zend, Mecid Müşiri, Babek Nuri, Ferzat Ferzem ve Emir Sahrai gibi birçok İranlı aktör rol alacak.

Gözyaşı filminde ayrıca bazı Ermeni oyuncular da rol alacak ve filmin tamamı Ermenistan'da çekilecek.

Gözyaşı filmi, rüyalarına kavuşmak için yurt dışına çıkan dört İranlı gencin hikayesini konu alıyor. Ancak bu gençler David adlı bir kişinin tuzaklarına kurban olur.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.