İran ve Hindistan’dan Selam Bombay dizisi için işbirliği

İran ve Hindistan’dan Selam Bombay dizisi için işbirliği

  Mart 5, 2021

  171 Okunma

Salaam Mumbai 1 ve 2 filmlerini çeken İranlı yönetmen Kurban Muhammedpur, aynı isimde bir dizi projesine başladı.

İranlı usta yönetmen Kurban Muhammedpur, 2016 yılında Salaam Mumbai / Selam Bombay filmini ve 2019’da da bu filmin devamı olarak Devil’s Daughter / Şeytan’ın Kızı’nı çekmişti.

İran İslam Cumhuriyeti ile Hindistan-Bollywood sineması arasında kapsamlı bir işbirliğine dönüşen film serisi artık dizi olacak gibi görünüyor.

Yönetmen Kurban Muhammed-pur, hem İslam Cumhuriyeti hem de Hindistan platformlarında gösterilecek bir dizi üzerinde çalıştığını belirtti.

İran İslami İrşad/Tebliğ ve Kültür Bakanlığına izin için başvuran yönetmen, İranlı ve Hintli birkaç oyuncu ile görüştüğünü ve izin alınır alınmaz dizinin çekimine başlanacağını belirtti ve projeye nevruzdan sonra başlamayı planladığını söyledi.

“Dizinin yapımcısı Cevad Nevruzbeygi’dir ve Salaam Mumbai filminden çok farklı bir projedir bu” diye sözlerine ekledi.

20 bölüm olarak çekilecek dizinin 7 bölümü Bombay’da, diğer bölümleri ise Tahran’da çekilecek.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.