İran ve Katar ortak yapımı film Doha’da gösterilecek

İran ve Katar ortak yapımı film Doha’da gösterilecek

  Mart 5, 2021

  235 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti ve Katar ortak yapımı film, Katil Balina, Katar başkenti Doha'nın bu sene online düzenleyeceği Qumra film festivalinde gösterilecek.

İran sinema kanalı iFilm TV internet sitesinin bildirdiğine göre Doha Film Enstitüsü’nün düzenlediği Qumra Film Festivalinde bu sene, Seher Musayyibi’nin Katil Balına’sının da arasında olduğu 48 film gösterilecek.

اورکا (Orca / Killer Whale / Katil Balina) 2021 filmi, Seher Musayyibi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ilk film olup, filmde Terane Alidosti, Mehtap Kerameti, Mesut Kerameti, Mehtap Nasırpur gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Filmin açıklamasında “Siz kızlar birer katil balinasınız.. O kadar çok savaşırsınız ki sonunda istediğinizi elde edersiniz.” deniyor.

Bu seneki Qumra Festivali 12-17 Mart 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenecek.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.