İran yapımı animasyon Macaristan’da gösterime girdi

İran yapımı animasyon Macaristan’da gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  790 Okunma

İran yapımı "Rum Prensesi" adlı animasyon, Macaristan'da düzenlen Kecskemet Animasyon Film Festivali'nde gösterime girdi.

Yönetmenliğini Hadi Muhammediyan ve yapımcılığını Hamid Caferi’nin üstlendiği “Roma Prensesi” adlı animasyon, bu yıl 13’üncüsü Macaristan’da yapılmakta olan Kecskemet Animasyon Film Festivali’nin açılış töreninde gösterime girdi.

Edinilen bilgilere göre, açılış törenine Macaristan İnsan Kaynakları Bakanı ile İran’ın Budapeşte Büyükelçisi başta olmak üzere yönetmen Muhammediyan ve yapımcı Caferi de katıldı.

Aşk hikayesini anlatan Roma Prensesi animasyonun özeti şöyle: Rum İmparatorluğu döneminde Melika isimli bir prenses İslam topraklarına yolculuğa çıkar ve kaderin ilginç oyunlarıyla karşılaşır.

Sözü geçen festival, 21-25 Haziran 2017  tarihleri arasında Macaristan’ın ev sahipliğinde düzenleniyor.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.