İran yapımı çocuk filmi Polonya’da gösterilecek

İran yapımı çocuk filmi Polonya’da gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  651 Okunma

İranlı yönetmen Seyyid Muhammed Rıza Heredmendan’ın yaptığı “21 Gün Sonra” isimli film Polonya’da düzenlenecek Uluslararası KINOLUB Film Festivali’nde gösterilecek.

Sinemacı Seyyid Muhammedrıza Heredmendan’ın yazıp yönettiği  “21 Gün Sonra” adlı film bu sene 4’üncüsü Polonya’da düzenlenecek olan KINOLUB Uluslararası Çocuk Film Festivali’nin yarışma dılında rekabete girecek.

Söz konusu çocuk film festivali 01-21 Haziran 2018 tarihleri arasında Polonya’nın ev sahipliğinde yapılıyor.

“21 Gün Sonra” filmi  hayallerinin peşinde birçok zorlukla karşı karşıya kalan Murtaza adında bir delikanlı gencin hikayesini anlatıyor.

İran’da gerçekleşen 30. İsfahan Uluslararası Çocuk Film Festivali’nde 7 dalda ödüle layık görülen bu uzun metrajlı filmin başrollerinde Sare Beyat, Mehdi Kurbani, Hamit Rıza Azereng, Emir Hüseyin Sıddık, Sina Razani ve Hüseyin Şerifi yer alıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.