İran yapımı film Fransa’da 5 dalda aday

İran yapımı film Fransa’da 5 dalda aday

  Haziran 19, 2019

  766 Okunma

İranlı sinemacı Puran Dırahşende’nin yazıp yönettiği "Dumanlı Çatı Altında" isimli film Fransa'nın Nice kentinde düzenlenecek festivalde 5 dalda aday gösterildi.

Puran Dırahşende’nin yazıp yönettiği “Dumanlı Çatı Altında” isimli film Fransa’nın Nice kentinin ev sahipliğinde düzenlenecek festivalde 5 dalda aday gösterildi.

Edinilen bilgilere göre; bu eser En İyi Yabancı Film Görüntü Yönetimi Ödülü (Mesut Selami), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Azita Haciyan), En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Şehram Hakikatdost), En İyi Yabancı Film Yönetmeni (Puran Dırahşende) ve En İyi Yabancı Film Ödülü’ne aday gösterildi.

Başrollerinde Ferhat Aslani, Şehram Hakikat-dost, Merila Zarii, Behnuş Tabatabai ve Azita Haciyan’ın oynadığı film, Behram ve Şirin isimli bir çiftin hikayesini anlatıyor. Evlilikleri çıkmaza giren çift, aile krizinden kurtulabilmek için duygusal bir boşanmaya karar veriyorlar ve…

Uluslararası Nice Film Festivali önümüzdeki 5-12 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.