İran yapımı film Fransa’da gösterilecek

İran yapımı film Fransa’da gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  496 Okunma

İran yapımı “Afrika Menekşesi” adlı film Fransa’nın ev sahipliğinde yapılacak olan Uluslararası Vesoul Film Festivali’nde büyük ödül altın bisiklet için yarışacak.

İranlı yönetmen Mona Zandi Hakiki’nin ikinci uzun metrajlı film “Afrika Menekşesi”nin Fransa’nın ev sahipliğinde yapılacak olan Uluslararası Vesoul Film Festivali’nde büyük ödül altın bisiklet için yarışacağı belirtildi.

Yaşlılıkla ilgili sorunları ele alan filmin oyuncu kadrosonda Fatıma Mutemed-Arya, Said Ağahani, Rıza Babek, Rüya Cavid-Niya ve Mehdi Hüseyni-Niya gibi isimler yer alıyor.

Vesoul festivali önümüzdeki 5 ila 12 Şubat 2019 tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşuyor.

Öte yandan İranlı yönetmen Mehdi Zamanpur’un çektiği “Papeli” isimli belgesel filmin de söz konusu festivalde gösterileceği açıklandı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.