İran yapımı film Fransa’da vizyona girecek

İran yapımı film Fransa’da vizyona girecek

  Haziran 19, 2019

  1.021 Okunma

İranlı yönetmen Behnam Behzadi’nin yaptığı “Ters Dönme” adlı filmin Fransa’da vizyona gireceği açıklandı.

Yönetmenliğini Behnam Behzadi’nin yaptığı “Ters Dönme” adlı filmin önümüzdeki 19 Temmuz tarihinde Fransa’daki 80 sinema salonunda vizyona gireceği belirtildi.

Bu film, Avrupalı önde gelen “Diafana” dağıtım şirketi tarafından Fransa’da vizyona çıkarılacak. Söz konusu film daha önce İngiltere, İsveç, ABD, Avustralya ve İsviçre’deki sinema salonlarında da gösterime girmişti.

“Ters Dönme” filminin özeti şöyle: Süheyl yıllar sonra Nilüfer’in adresini bularak onun yanına gelir. Geçmişte ikisinin ilişkileri başarısız olmasına rağmen tekrar birlikteliği denemek istiyorlar…

Bu filmin oyuncu kadrosunda, Seher Devletşahi, Ali Musaffa, Sitare Pisyani ve Rüya Cavidniya yer alıyor.

Film daha önce Türkiye'de, Varoonegi (2016) ve, Nilüfer'in Kararı (2016) adları ile gösterime girmişti. Filmin Türkiye pazarlama haklarını FilmArtı şirketi aldı.

İtalya’da düzenlenen Med Film Festivali’nin “En İyi Film Ödülü”nü kazanan “Ters Dönme”, geçenlerde Vancouver, Kerala, Hamburg, Cambridge ve Cannes Film Festivali’nde de gösterime girmişti.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.