İran yapımı filmin çekimleri Türkiye’de başladı

İran yapımı filmin çekimleri Türkiye’de başladı

  Ekim 12, 2019

  483 Okunma

Yönetmenliğini Muhammed Hüseyin Latifi’nin üstlendiği “Gümüş Adam” adlı film projesinin çekimleri; İranlı ve Türk oyuncuların yer aldığı kadroyla Türkiye'de başladı.

Mehr Haber Ajansının bildirdiğine göre yönetmenliğini Muhammed Hüseyin Latifi’nin üstlendiği ve مرد نقره‌ای “Gümüş Adam” adlı film projesinin çekimleri İranlı ve Türk oyuncuların yer aldığı kadroyla Türkiye’de başladı.

İlk başlarda ismi سبز، سفید، قرمز “Yeşil, Beyaz, Kırmızı” olarak düşünülen filmin çekimleri İranlı ve Türk oyuncularla Türkiye’de çekilmeye başlandı.

Film kadrosuna Türkiye’den Şeyda Terzioğlu, Edip Tutal, Mustafa Yabaş, Aleyna Al, Zeynep Kale ve Arif Güngör gibi oyuncular katıldı.

Söz konusu filmin yapımcılığını ise Perviz Emiri üstleniyor.

İran bayrağı, milli kimlik, vatan sevgisi ve büyük başarıya imza atan İranlı gençleri konu alan filmin ülkedeki çekimleri son günlerde tamamlamıştı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      admin Eylül 11, 2020 04:16:17

    Gümüş Adam filmi (2020)’nin yakında gösterime girmesi bekleniyor

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.