İran yapımı filmin Türkiye’deki çekimleri tamamlandı

İran yapımı filmin Türkiye’deki çekimleri tamamlandı

  Eylül 17, 2020

  248 Okunma

İranlı sinemacı Murtaza Ateş Zemzem'in yönetmenliğini yaptığı 'Hülya' adlı fantastik-komedi filminin çekimleri Türkiye'de tamamlandı.

İranlı sinemacı Murtaza Ateş Zemzem’in yönetmenliğini yaptığı ‘Hülya’ adlı fantastik-komedi filminin çekimleri Türkiye’de sona erdi.

Bu filmin çekimleri Türkiye’nin İstanbul ve Antalya kentlerinde yapıldı.

Alman asıllı Türk oyuncu Wilma Elles ve Hülya Diken bu filmde kamera karşısına geçen oyunculardır.

‘Hülya’ filminin özeti şöyle:

“İran’da anne babalar çocuklarının herhangi bir şey yapmasına izin vermez, ancak torunların hikayesi her zaman farklıdır”

İran sinemasından Purya Pürsurh, Muhammed Rıza Hidayeti, Ali Ensariyan, Meryem Emir Celali, Behrad Harrazi, Muhammed Fili, Efşin Seng Çap, Mecid Şehriyari, Şiva Hüsrev Mehr, Şiva Tahiri, Mehdi Emini ve Şerare Rohham bu filmin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.