İran yapımı iki kısa film Portekiz’de

İran yapımı iki kısa film Portekiz’de

  Haziran 19, 2019

  530 Okunma

İran yapımı iki kısa film, Portekiz’in ev sahipliğinde düzenlenecek olan Uluslarası Vila do Conde Film Festivali’ne katılıyor.

İranlı yönetmen Sait Caferiyan’ın yaptığı “Karanlık” ile birlikte sinemacı Fernuş Samedi’nin çektiği “Bakış” adlı kısa filmlerin bu sene 26’ncısı Portekiz’in ev sahipliğinde düzenlenecek Uluslarası Vila do Conde Film Festivali’nin yarışma dalında rekabet edeceği belirtildi.

1993'ten itibaren kariyerine başlayan Vila do Conde Film Festivali, Avrupa'nın en prestijli kısa film festivallerinden biri olarak sayılmaktadır.

Söz konusu festival, önümüzdeki 14-22 Temmuz 2018  tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşuyor.

Geçenlerde Polonya’da düzenlenen Uluslararası Zubroffka Film Festivali'nde “Bakış” isimli kısa filmine “Onur Diploması” verilmişti.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.