İran yapımı kısa filme İtalya’dan ödül

İran yapımı kısa filme İtalya’dan ödül

  Haziran 19, 2019

  893 Okunma

İranlı yönetmen Babek Habibifer'in yaptığı "Balık ve Ben" isimli kısa film, İtalya’da ödül kazandı.

Yönetmenliğini Babek Habibifer’in üstlendiği ماهی و من “Balık ve Ben” isimli kısa film bu yıl 11’incisi İtalya’nın Palermo kentinde düzenlenen Sorsi Corti Film Festivali’nin “Yeni Perspektif” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ödülün açıklamasında, “Güzel hikayesiyle bir adam ile balığın macerasını anlatan filmin sonunda olağanüstü şiirsel bir sahnede ikili arasındaki samimi arakadaşlık basit bir şekilde beyaz perdeye aktarılıyor” ifadesine yer verildi.

Bu kısa film daha önce ABD, Almanya, Arjantin, İtalya, İspanya, Çin, Şili ve Sırbistan'da yapılan festivallerde de birkaç ödül kazanmıştı.

11. Sorsi Corti Film Festivali, 12-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında İtalya’nın Palermo kentinde gerçekleştirildi.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.