İran’da Gösterilecek İlk Amerikan Filmi ile Tanışın

İran’da Gösterilecek İlk Amerikan Filmi ile Tanışın

  Temmuz 19, 2020

  244 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti sinema salonlarında gösterim izni alan ilk Amerikan yapımı film, The Night (2020) olacak.

iFilm TV’nin bildirdiğine göre; İran asıllı Amerikalı yönetmen Kourosh Ahari (Küruş Ehari)’nin The Night (Gece) filmi, 1979 İran İslam Devriminden bu yana İran’da sinema salonlarında gösterilecek ilk Amerikan yapımı film olma özelliğini taşıyor.

Gece filmi (2020) Amerikan rejiminin 2018 yılı sonunda İran’a yeni yaptırımlar uygulamasından önce yapım izni almıştı.

Filmde Şahap Hüseyni, Niyuşa Caferiyan, Armin Mehr ve Gülberg Haveri gibi İranlı oyuncuların yanı sıra Michael Graham, Gia Mora, Elester Latham ve George Maguire gibi Amerikalı oyuncular rol alıyor.

Psikolojik gerilim türündeki The Night (2020) filminin konusu şöyle: İranlı bir çift, bir yaşındaki kızları ile eski bir otel binasında kilitli kalır.

Teksas Testere Katliamı filminin yapımcısı Jeffrey Allard da film ekibinde yer alıyor ve film biraz da korku türüne giriyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.