İran’ın ‘Kış Kızları’ Güney Afrika’da yarışacak

İran’ın ‘Kış Kızları’ Güney Afrika’da yarışacak

  Mayıs 12, 2019

  303 Okunma

İranlı yönetmen Behzad Hudaveysi'nin yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği 'Kış Kızları' isimli film, Güney Afrika'da düzenlenecek 40. Durban Uluslararası Film Festivali'nde yarışacak. IRNA

Her yıl Güney Afrika’nın Durban şehrinde düzenlenen bu film festivalin 40. dönemi bu yıl 18-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Festival, Güney Afrika’nın en büyük film festivali olup festival bünyesinde Güney Afrika, Afrika kitası ülkeleri ile diğer ülkelere ait 200’ün üzerinde film gösterilir.

دختران زمستان ‘Kış Kızları’ filminde Humen Seyyidi, Mehtap Serveti, Nilüfer Kuhani, Emir Hüseyin Himmeti, Agil Behrami, Nesim Efşarpur, Laden Nazi, Behnam Kurbani, Sara Abidi ve Behzad Üveysi gibi oyuncular yer aldı.

Organ bağışını konu edinen ‘Kış Kızları’nda her biri dertleriyle kıvranan ancak hayatı başka türlü değiştirmek isteyen ve aslında bağlantı noktaları da bu olan bir aile üyelerinin hikayeleri anlatılmaktadır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.