İranlı müzisyen Şeceryan İstanbul’da konser verdi

İranlı müzisyen Şeceryan İstanbul’da konser verdi

  Haziran 19, 2019

  477 Okunma

İranlı müzisyen Hümayun Şeceryan, 3 Aralık 2018'de İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali kapsamında konser verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali, 1 Aralık’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda başladı.

İçeriği ile diğer Halk Müziği festivallerinden ayrılan İstanbul 1. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali kapsamında; İran İslam Cumhuriyeti'nin yanı sıra İspanya, Kore, Azerbaycan ve Türk Halk Müzikleri müzikseverlerle buluşacak.

İran İslam İnkılabını temsil eden başarılı müzisyen Hümayun Şeceryan, Tehmurs ve Sohrab Purnazeri'yle birlikte 3 Aralık Pazartesi akşamı İstanbul’daki Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Türk sanatseverlere İran ezgilerini sundu.

3 Aralık Pazartesi başlayan müzik festivali 5 Aralık’ta sona erecek.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.