İranlı poster tasarımcısı dünyada ikinci sırada

İranlı poster tasarımcısı dünyada ikinci sırada

  Temmuz 3, 2019

  278 Okunma

Film posterleri uluslararası sitesi Short Film Posters web sitesinde 42 İran filmi posteri ile Ali Rıza Rebi Mukaddem ikinci sıraya yükseldi. Yeni Kaynak

Dünyaca ünlü iki poster sitesine de (SHORTFILMPOSTERS ve IMPAWARDS) kırktan fazla çalışmasını kaydeden İranlı poster tasarımcısı علیرضا ربیع مقدم Ali Rıza Rebii Mukaddem, en çok çalışması bulunan beş tasarımcı arasına girdi.

Hindistanlı Lainoj Redesign şirketi birinci sırayı alırken İranlı Ali Rıza Rabii Mukaddem ikinci oldu. Onu yine Hindistanlı Creativeamps Şirketi takip etti. Fransız 60×120 Şirketi dördüncü olurken Amerikadan Ashish Balraj Sharma beşinci oldu.

İranlı tasarımcı Ali Rıza Rebii Mukaddem’in film posterlerine şu adreslerden bakabilirsiniz:

http://www.shortfilmposters.com/designers/alireza_rabie_moghadam.html

http://www.impawards.com/designers/alireza_rabie_moghadam.html

http://www.instagram.com/alirezarbm/

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.