İranlı ünlü komedyen yeni tip koronavirüse yakalandı

İranlı ünlü komedyen yeni tip koronavirüse yakalandı

  Mart 5, 2021

  177 Okunma

İranlı usta oyuncu Ekber Abdi yeni tip koronavirüs kaptı ve hastaneye kaldırıldı.

Ekber Abdi’nin kızı Elmira, Çarşamba günü yaptığı açıklamada babasına Covid-19 teşhisi konup hastaneye kaldırıldığını belirtti.

iFilm TV’nin bildirdiğine göre, yeni bir televizyon dizisi projesinde çalışırken koronavirüs kapan Ekber Abdi’nin durumu iyi ve yakında yeniden kamera karşısına çıkacak.

Elmira ayrıca Abdi’nin aile üyelerinin koronavirüsü evde atlattığını ancak babalarının son dönemde kalp ameliyatı geçirdiği için tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığını belirtti.

“Babam daha önce kalp ameliyatı olduğu için tedbir amacıyla hastanede tedavi edildi ve bugün taburcu olacak.” diye ekledi.

1960 yılında Tahran’da dünyaya gelen Ekber Abdi, İslam Devriminin hemen ardından sinemada ünlenmişti ve bugüne kadar 200’den fazla film ve dizide rol aldı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.