İranlı yönetmen, İstanbul festivalinde en iyi yönetmen ödülünü kazandı

İranlı yönetmen, İstanbul festivalinde en iyi yönetmen ödülünü kazandı

  Haziran 19, 2019

  755 Okunma

İstanbul'da düzenlenen Boğaziçi Film Festivali'de İranlı yönetmen Peyman Muadi, 'Bomba; Bir Aşk Hikayesi' adlı film ile en iyi yönetmen ödülünü kazanmayı başardı.

بمب يك عاشقانه / Bomb: A Love Story / Bomba: Bir Aşk Hikâyesi filmi, 1988 yılında geçen ve İran-Irak Savaşı'nın son günlerinde Tahran'da yaşanan bir aşk ve umut hikayesini ve ölümün karanlığında dahi sevgi ve umudun filizlenmesini anlatıyor.

Bu fimde Leyla Hatemi, Habib Rızai, Siyamek Ensari, Siyamek Safari, Bahadır Meliki, Ramin Puriman, Masume Kasımipur, Saba Gerginpur ve Baran Muadi gibi oyuncular yer aldı.

Peyman Muadi, Asger Ferhadi'nin 'Eli Hakkında' ve 'Bir Ayrılık' filmlerindeki rolleriyle tanınmaktadır.

IRNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.