İranlı yönetmenin filmi Todos lo saben (2018) Almanya’da

İranlı yönetmenin filmi Todos lo saben (2018) Almanya’da

  Haziran 19, 2019

  537 Okunma

İranlı ödüllü yönetmen Asğar Ferhadi'nin İspanya'da çektiği Todos lo saben / Everybody Knows (Herkes Biliyor) (2018) Almanya'da

Oscar ödüllü İranlı yönetmen  Asger Farhadi’nin son filmi “Herkes Biliyor” Almanya’da düzenlenecek Uluslararası Münih Film Festivali’nde gösteriliyor.

Oscar ödüllü İranlı senarist ve yönetmen Asger Farhadi’nin son filmi “Herkes Biliyor“un Almanya’da düzenlenecek olan Uluslararası Münih Film Festivali’nde gösterileceği belirtildi.

Dünya prömiyeri bu yılki Cannes Film Festivali’nde yapılan filmin başrol oyuncuları kadrosunda Penelope Cruz ile Javier Bardem yer alıyor.

2012 yılında “Ayrılık” filmiyle Oscar almayı başaran Farhadi’nin son filminin özeti şöyle: Penelope Cruz’un canlandırdığı Laura, Buenos Aires şehrinde eşi ve çocuklarıyla yaşamaktadır. Laura ailesi ile birlikte Madrid yakınlarındaki memleketinde yapılacak bir kutlama törenine katılma üzere İspanya’ya gidiyor ve tuhaf bir macera ile karşı karşıya kalıyor.

Söz konusu festival önümüzdeki 28 Haziran-07 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın ev sahipliğinde yapılıyor.

Yönetmen Farhadi’nin “Satıcı” adlı eseri 2016’da Münih Film Festival’inin en büyük ödülü Uluslararası Film Ödülüne layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.