İslam Cumhuriyeti, Türkiye ve Gürcistan ile ortak film üretiyor

İslam Cumhuriyeti, Türkiye ve Gürcistan ile ortak film üretiyor

  Mayıs 13, 2023

  65 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti'nin Türkiye ve Gürcistan ile işbirliği içerisinde ürettiği Ekim (2023) adlı sinema filmi yakında gösterime girecek.

iFilmTV’nin bildirdiğine göre; İran İslam Cumhuriyeti’nin Türkiye ve Gürcistan ile işbirliği içerisinde ürettiği Ekim (2023) filminin çekimleri, geçtiğimiz Hicri Kameri yılın sonlarına doğru (Mart 2023) bitti.

Yapım sonrası aşamasında olan film, İran İslam Cumhuriyeti ve Türkiye’de eş zamanlı olarak çevrimiçi gösterime girecek.

Abbas Muradiyan’ın senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi Ekim (2023), gerçek bir öyküye dayanmakta olup konusunu “6 Ekim” adlı kitaptan almıştır.

Ekim (2023) adlı İran filminde; Nergis Muhammedi, Purya Pürsurh, Seyyid Han Kimaz ve İbrahim Dukan gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      Hatemi Mayıs 25, 2023 18:18:45

    Ben izledim. Nergis Muhammedi basbayağı Türkçe konuştu film boyunca. Çok sevdiğim bir oyuncuydu çok mutlu oldum görünce.

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.