İslam Dünyasının Yeni Beğenisi; Ağazade Dizisi

İslam Dünyasının Yeni Beğenisi; Ağazade Dizisi

  Ağustos 1, 2020

  647 Okunma

Pedar (Baba) dizisinden sonra yine bir İran dizisi olan Aghazadeh (Ağazade) de, İslam Dünyasını bağımlısı yaptı.

Leyla’nın Yalnızlığı ve Baba adlı İran dizilerinin senaristi Hamit Anka’nın senaryosunu yazdığı Aghazadeh İran Dizisi de yine İslam Dünyasında büyük beğeni topluyor.

Baba dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Behrang Tevfiki’nin Ağazade Dizisi‘ni de yönetiyor olması sizi şaşırtmasın. İkisi birbirinin devamı değil, ayrı ayrı dizilerdir. Behrang Tevfiki’nin İslami dizilerin yanı sıra Emin gibi aksiyon ve polisiye dizileri de yönetmiş olması ve Ağazade dizisinde her iki özelliği (din/ahlak ve aksiyon/polisiye) birleştirmesi ayrı bir güzel oluyor.

Ağazade Dizisi; Hamit adındaki ana karakterin etrafında dönüp sürükleyici ve etkileyici bir hikayeyi anlatıyor.

Ağazade İran Dizisinde Amir Akai, Niki Kerimi, Kambiz Dırbaz, Emin Hayai, Mehdi Sultani, Laya Zengene, Diba Zahidi, Mehdi Kuşki, Kave Hüdaşinas, Said Dağ ve Emin Taruh gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

İzleme sayfası: https://www.mihrap.tv/agazade_k281.html

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      admin Ağustos 6, 2020 08:47:44

    Birinci bölüm yayımlandı. Sakın kaçırmayın.

  2. avatar
      tugba Nisan 11, 2023 12:40:45

    çok güzel dizi şiddetle tavsiye ederim

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.