İslami İran dizisi, Yelda (2013) gösterimde

İslami İran dizisi, Yelda (2013) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.628 Okunma

İslami dizi, Yelda (2013) gösterime girdi.

İlahi Mir-Bakıri ve Azade Muhsini'nin senaryosunu yazıp Hasan Mir-Bakıri'nin yönettiği IRIB TV1 yapımı İslami dizi یلدا (Yelda) (2013) gösterime girdi.

Hacı Ali Zahidi, nâm-ı diğer Memdali (Mehmet Ali), Bistam şehrinde yıllarca taziye merasimleri düzenlemiştir. Hayatının sonuna yaklaşırken, yalnız oluşu ve çocuklarının özünden kopuşunu, kendisinin geçmişte işlemiş olabileceği bir günah yüzünden olduğu hissine kapılır. Ve dönüp geçmişine bakar. Tâ ki..

12 bölümlük İslami Ramazan dizisi “Yelda” (2013)da; Muhammed Rıza Şerifi-niya, İlham Pavenecad, Feribe Kevseri, Hamid Rıza Azereng, Seyyid Mihrdad Ziyai, Bican Efşar, Cengiz Celilvend, Kazım Hacirezad, Hamit Mir-Bakıri, Sehernaz Uftade, Sağar Azizi, İsmail Hallaç, Hamit Atai, Ekber Sultanali, Hasan Serçahi ve Fereydun Amir Abdullahiyan gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.