Kara Bulutlar (2020) Filminin Çekimleri Bitti

Kara Bulutlar (2020) Filminin Çekimleri Bitti

  Şubat 13, 2020

  57 Okunma

Yönetmen Eymen Zeydan, Suriye Milli Sinema Kuruluşunun yapımcılığını üstlendiği ikinci uzun metrajlı filmi "Kara Bulutlar"ın çekimlerini tamamladı.

SANA haber ajansının bildirdiğine göre Eymen Zeydan’ın yönettiği غيوم داكنة (Kara Bulutlar) filminin çekimleri tamamlandı.

Zeydan’ın senaryosunu Yasemin Ebu Fahr ile ortaklaşa yazdığı film, savaşın Suriye toplumu üzerindeki sosyal ve psikolojik yansımalarını ele alıyor ve savaş nedeniyle yıkılan köyüne geri dönen ve yaşadığı acıları içinde taşıyan bir adamın biyografisini anlatıyor.

Eymen Zeydan daha önceleri İran’ın Uluslararası Fecr Film Festivalinde teşekkür belgesi ve Fas’taki Meknes Film Festivali’nde en iyi yönetmen ödülünü almıştı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.