Karanlık Oda (2018) filmi gösterime girdi

Karanlık Oda (2018) filmi gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  906 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti yapımı Karanlık Oda (2018) filminin galası yapıldı

İran İslam Cumhuriyeti dijital sinema ansiklopedisi sitesi CiCinema 'da bulunan bilgiye göre İranlı usta yönetmen Ruhullah Hicazi'nin senaryosunu yazıp yönettiği اتاق تاریک (Otaghe Tarik / Otağ-ı Tarik / The Dark Room / Karanlık Oda) (2018) filmi İran İslam İnkılabında gösterime girdi.

İslam Cumhuriyeti yapımı Karanlık Oda filminin konusu şöyle: Ferhat ve Hâle, 5 yaşındaki oğulları Emir ile birlikte yeni bir eve taşınmışlardır. Emir, evin önündeki çölde kaybolur. Ebeveyni kendisini bulunca ise babasına birisinin kendi vücudunu gördüğünü söyler. Ferhat da bunun üzerine küçük oğluna cinsel istismarda bulunan kişiyi aramaya koyulur..

Karanlık Oda filminde Rıza Ahmedi, Sare Beyat, Muhammet İmami, Mürverid Kaşiyan, Ali Rıza Mirsalari ve Said Süheyli gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.