Kasem (2021) Filmi Halep’te Gösterime Girdi

Kasem (2021) Filmi Halep’te Gösterime Girdi

  Ekim 3, 2021

  70 Okunma

Kasem (Yemin) filmi Halep'te Sanatçılar Sendikası sahnesinde gösterildi.

SANA haber ajansının bildirdiğine göre, Suriye Sanatçılar Sendikası’nın “Suriye İkonu” projesi kapsamında yapımcılığını üstlendiği القسم (Yemin) (2021) filminin gösterimi başladı.

Suriye Arap Ordusu askerlerinin fedakarlıklarını ve kahramanlıklarını ve teröre karşı verdiği mücadeleyi konu alan film, hafızalarda ölümsüz bir ulusal destan oluşturan zaferlerini belgeliyor.

Filmin yönetmeni Sami Nofal, filmin Suriye Arap Ordusu mensuplarının maruz kaldıkları kuşatmayı kırmak için yaptıkları işbirliği, zafere ulaşma planları ve vatanı savunmanın kutsal bir görev olduğuna dair inançlarıyla ilgili konuları ele aldığını açıkladı.

Bununla beraber; filmin kahramanı sanatçı Basil Haydar, Yarbay Ehad karakterini performansının, yaşadığı gerçek olaylarla ve savaş fantezisiyle bir bağlantısı olduğunu belirtti.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.